Credit

Porsche Finance Group: expertul in finantarea simpla a masinii dumneavoastra 

Cu o experienta locala de peste 16 ani in finantarea si asigurarea auto, suntem singura companie din Romania cu o gama completa de produse dedicate masinii dumneavoastra: finantare, asigurare si management de flote.

Produsul nostru de credit este construit special pentru finantarea autovehiculelor. Prin intermediul acestuia, obtineti costuri reduse si eficienta sporita, comparativ cu alte credite de nevoi personale. Cu un singur drum la sediul dealerului, fara complicatii, fara drumuri suplimentare si fara birocratie, finantati si asigurati masina!

Avantaje

  • Credit dedicat masinii

Singurul credit conceput special pentru masina dumneavoastra, implicand costuri mai mici fata de creditele de nevoi personale.

 

  • Transparenta

Nu exista comisioane sau taxe ascunse, singurul cost al creditului este dobanda.

  • Angajament

Suntem aici pentru orice solicitari. Dumneavoastra alegeti cum comunicam: prin call center, e-mail, solicitare pe website-ul companiei (Call me back) si va sunam noi, sau direct la dealer.

  • Accesibilitate

Aveti multiple modalitati de plata a ratelor, dumneavoastra alegeti varianta care vi se potriveste.

Produse

Credit auto

Creditul auto conceput special pentru masina dumneavoastra, fara taxe si comisioane ascunse - singurul cost al creditului fiind dobanda!

Credit Suport  

Configurati-va visul auto. Noi adaugam diferenta! Creditul Suport in RON cu dobanda fixa de 7,99% va ajuta sa va vedeti visul cu ochii!

 

Documente necesare