Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

Credit Auto

Credite usoare, direct in showroom!

Parametri credit auto

 • dumneavoastra sunteti proprietarul masinii inca de la inceputul contractului
 • produsul este disponibil atat in RON cat si in EUR, cu dobanda fixa sau variabila
 • produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, PFA cat si juridice
Persoane Fizice Persoane Juridice
moneda RON | EUR RON | EUR
avans minim 15% | 25% 15% | 15%
durata maxima contract 60 luni 72 luni

Avantaje

 • Credit dedicat masinii

Singurul credit conceput special pentru masina dumneavoastra, implicand costuri mai mici fata de creditele nespecializate.

 • Confort

Gasiti tot ce aveti nevoie pentru achizitia masinii intr-un singur loc, direct in showroom: masina + credit + asigurare.

 • Flexibilitate

Aprobarea creditului pe o paleta larga de venituri, pe diferite perioade de finantare, cu posibilitatea cumularii veniturilor cu cele ale codebitorilor, daca este cazul.

 • Angajament

Suntem aici pentru orice solicitari. Dumneavoastra alegeti cum comunicam: prin call center, e-mail, solicitare pe website-ul companiei si va sunam noi, sau direct la dealer.

 • Accesibilitate

Aveti multiple modalitati de plata a ratelor, dumneavoastra alegeti varianta care vi se potriveste.

 • Siguranta

Autoturismul dumneavoastra poate beneficia de asigurare CASCO prin Porsche Asigurari. Aveti astfel siguranta ca procesul de solutionare a daunelor se va derula rapid si fara surprize neplacute.

Nu a fost gasita nicio inregistrare
Creditul auto este un produs comercializat prin Porsche Bank Romania SA

Porsche Bank Romania S.A.

J23/812/04.06.2004
CUI 16489311
B-dul Pipera nr.2, cladirea Porsche Bank
Voluntari, judetul Ilfov

Intrebari frecvente

Cum si unde se pot achita ratele de credit?

Rambursarea ratelor se face prin alimentarea contului deschis pe numele dumneavoastra la Porsche Bank, conform contractului si a graficului de rambursare atasat contractului, fara a vi se emite facturi. Aveti la dispozitie 3 modalitati de rambursare:

1. Prin depunere de numerar la:

 • casieria Porsche Bank Romania, din Bd. Pipera nr. 2, atat in Lei cat si in Eur
 • orice statie OMV, prin serviciul Westaco Express, doar in Lei
 • orice agentie Raiffeisen Bank, la bancomatele multifunctionale (MFM), doar in lei,  prin utilizarea cardului Porsche Bank

2. Prin transfer bancar -  din oricare alta banca unde aveti conturi deschise.

Polita de asigurare CASCO se plateste DIRECT catre asiguratorul ales, intr-unul dintre conturile acestuia, mentionate in decontul de prima.

In ce moneda rambursez creditul?

Creditul se ramburseaza in aceeasi moneda in care a fost acordat (RON, EUR).

Daca doriti sa rambursati un credit in valuta (de exemplu EUR) dar va alimentati contul in RON deschis la Porsche Bank, atunci banca va efectua automat schimbul valutar la data scadenta a ratei, in moneda creditului si va percepe suma aferenta ratei de credit.

Cand trebuie sa-mi alimentez contul cu suma aferenta ratei de credit?

In scadentarul atasat ca anexa la contractul de credit sunt specificate datele scadentelor pentru toate ratele de credit. Data scadentei este cea la care suma trebuie sa se regaseasca in contul dumneavoastra curent (deschis la Porsche Bank Romania SA).

Va recomandam sa aveti in vedere faptul ca Porsche Bank Romania SA nu percepe comisioane la incasari, insa exista un comision de 0.55 RON perceput de catre Banca Nationala a Romaniei.

Ratele de credit sunt fixe pe intreaga perioada a creditului?

Ratele de credit sunt fixe pe intreaga perioada a creditului doar daca ati optat pentru un produs cu dobanda fixa (in EUR, CHF sau RON).

In cazul creditelor cu dobanda variabila, primele 3 rate de credit raman neschimbate, urmand ca dupa rata a treia, acestea sa ramana constante/creasca/scada in functie de: evolutia EURIBOR lla 3 luni pentru creditele in EUR, LIBOR la 3 luni pentru creditele in CHF, respectiv ROBOR la 3 luni pentru creditele in RON - urmand ca trimestrial, sa primiti un nou scadentar.