Despre noi

Porsche Finance Group Romania

Suntem furnizorul de servicii complete de mobilitate pentru clientii marcilor concernului Porsche. In aceasta calitate, oferim soluții eficiente, integrate și rapide de finanţare şi asigurare a autovehiculului dorit, nou sau second hand, conform conceptului "one-stop-shop": finanțare prin leasing sau credit, asigurări auto și nu în ultimul rând administrarea eficientă a flotelor, totul direct în showroom.

Porsche Finance Group Romania este filiala locala a Porsche Bank A.G. In calitate de subsidiara a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internationala specializata in servicii de finantare si asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienta in finantarea si asigurarea auto si este parte a Volkswagen Group.

Porsche Finance Group Romania înseamnă:

Porsche Leasing Romania IFN SA

Porsche Leasing Romania oferă credit si leasing financiar pentru persoane fizice, PFA și juridice, pentru autovehicule noi și second hand.

Porsche Bank Romania SA

Porsche Bank Romania SA este entitatea bancara din cadrul grupului.

Porsche Broker de Asigurare SRL

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii a grupului intermediind asigurări CASCO și RCA prin cei 5 asigurători parteneri: Porsche Asigurări, Uniqa, Allianz, Generali si Omniasig.

Porsche Mobility SRL

Porsche Mobility ofera servicii de leasing operational si management de flote, rent-a-car dar si car sharing pentru companii.

Porsche Asigurari

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group Romania si oferă asigurare CASCO, valabilă în toată Europa, pentru autovehiculele noi și second hand, finanţate prin companiile grupului sau cumpărate cash.

Finanţator oficial al mărcilor:

Volkswagen
Audi
ŠKODA
SEAT
Porsche
Das Weltauto
VW Autovehicule Comerciale
MAN