Cariera in Porsche Finance Group Romania

 

 

Colegii nostri reprezinta motorul companiei noastre, iar dedicarea si pasiunea lor sunt combustibilul!

Acest lucru ne-a transformat in lider pe piata finantarilor si asigurarilor auto. Doriti sa va continuati parcursul profesional alaturi de noi? Perfect, cautam oameni de actiune si ne bucuram sa va avem alaturi.

 

Alaturati-va echipei Porsche Finance Group Romania

Datele continute in CV-ul dumneavoastra, pe care va invitam sa il trimiteti utilizand optiunea Trimite CV disponibila pe site, sunt prelucrate de catre compania noastra doar in cadrul procesului de recrutare si selectie, in conformitate cu  Nota de informare in scopuri de recrutare care ofera informatii complete despre: categoriile de date pe care le prelucram, destinatarii acestor date, durata stocarii, temeiul prelucrarii si drepturile dumneavoastra.

Cautam oameni intreprinzatori!

Va place sa puneti lucrurile in miscare? Grozav, pentru ca noi cautam oameni care fac diferenta. Premise bune in acest sens sunt: Initiativa, Energie, Atentie.

Bineinteles, ar trebui sa fiti interesat de mobilitatea viitorului si sa pretuiti relatiile colegiale cordiale. Avem intotdeauna grija sa mentinem o atmosfera placuta de lucru, chiar si atunci cand lucram la turatie maxima.

7 motive pentru a deveni parte din echipa Porsche Finance Group Romania 

Context international

Companiile membre ale Grupului Porsche Bank ofera angajatilor lor sansa de a castiga experienta si de a-si extinde competentele la nivel international.

Lider de piata

Inca de la infiintare, ne-am concentrat toate fortele pe o singura directie - aceea de a asigura mobilitatea clientilor nostri.

Porsche Finance Group este o companie moderna, care creste si se extinde constant. Iar prin pozitionarea in top-ul companiilor din piata oferim colegilor nostri un mediu de lucru interesant si dinamic. 

Manageri din interior

Oamenii cresc si se dezvolta prin responsabilitatile si proiectele pe care le gestioneaza. De aceea ne selectam managerii cu precadere dintre propriii colegi si ii sprijinim si motivam cu oportunitati interesante de dezvoltare. 

Oportunitati de dezvoltare profesionala

Ne ghidam dupa proverbul: Omul cat traieste invata. Colegii nostri au la dispozitie diverse programe de instruire, de la programe dedicate celor aflati la inceput in cariera, pana la cursuri dedicate unor tematici punctuale de business, precum si multiple instrumente de studiu, de la cursuri fata-in-fata pana la platforme de e-learning. 

Beneficii

Colegii nostri pretuiesc in mod deosebit micile detalii care fac diferenta si care completeaza frumos viata profesionala, cum ar fi de exemplu reduceri pentru abonamente sportive, asigurari medicale, conditii speciale de finantare si altele.

Grija pentru sanatate

Ne pasa de sanatatea colegilor nostri si le punem la dispozitie multiple instrumente prin care sa isi asigure un stil de viata sanatos.

Responsabilitate sociala

Ne implicam activ in sprijinirea celor doua cauze sociale la care am aderat inca de la inceput: sanatatea si educatia copiilor. Ajutam financiar si prin voluntariat asociatii alaturi de care ne straduim sa intoarcem binele comunitatii din care facem parte.