Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

Infomatii importante COVID-19 Va tinem la curent cu actiunile noastre

Dragi clienti si parteneri, 

In urma masurilor anuntate de autoritati in decursul zilei de sambata, 21 martie, am decis ca incepand de astazi, 23 martie, sa ne reducem activitatea operationala. Mai precis,  asiguram continuitate in toate activitatile bancare principale, precum si in sfera de Relatii Clienti.

Totodata, continuam colaborarea cu reteaua de distribuitori autorizati pentru activitatile de finantare si asigurare si facem acest lucru in conformitate cu programul de lucru stabilit de catre fiecare dintre acestia.

In acelasi timp insa, vrem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a sprijini masurile luate de autoritati pentru prevenirea raspandirii COVID-19. Asadar, incepand de astazi, 23 martie, marea majoritate a echipei noastre isi va desfasura activitatea de acasa. Vor continua sa fie prezenti la sediu exclusiv colegii a caror activitate zilnica impune acest lucru si care sprijina derularea in bune conditii a activitatilor noastre principale. 

Avand in vedere aceste masuri, este posibil ca, pentru anumite activitati sau in cazul anumitor solicitari venite din partea dumneavoastra, timpul nostru de raspuns sa fie usor marit fata de o perioada de activitate normala. Pentru un impact cat mai mic asupra dumneavoastra, va incurajam sa utilizati canalele online pentru a obtine documente necesare, aferente contractelor in derulare. Am pregatit in acest sens documentul informativ de mai jos, document ce v-a fost deja transmis prin e-mail la inceputul saptamanii trecute. 

Datele noastre standard de contact raman valabile. Ne puteti contacta de Luni pana Vineri, in intervalul 09:00 - 18:00 la:

- telefon 021.208.26.00

- e-mail office@porschebank.ro.

Vom actualiza infomatia de pe aceasta pagina ori de cate ori intervine o schimbare importanta. 

Va dorim tuturor multa sanatate si va indemnam sa repectati indeaproape indicatiile si masurile comunicate de autoritati! 

 

Echipa Porsche Finance Group Romania

 

Doriti sa solicitati amanarea platii ratelor in contextul pandemiei? 

Va rugam sa utilizati formularele de mai jos, in functie de situatia in care va aflati.