Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

Responsabilitate sociala

Porsche Finance Group Romania este o companie activa axata pe dezvoltare, pentru care parteneriatele pe termen lung sunt importante - atat cu clientii cat si cu alte parti interestate, precum mediul extern si comunitatea locala.

Rolul organizatiei depaseste sfera afacerilor iar Porsche Finance Group Romania si-a stabilit ca directii principale de implicare sociala, educatia si sanatatea. Astfel, s-au demarat initiative de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) adaptate nevoilor comunitatilor locale in aceste doua domenii. Demersurile s-au concretizat prin incheierea a doua parteneriate de lunga durata cu UNICEF Romania si Hospice Casa Sperantei.

UNICEF

Porsche Finance Group Romania este unic partener al UNICEF in proiectul de infiintare a unui Centru de Resurse pentru Parinti si Copii in municipiul Medgidia. Centrul este destinat serviciilor de dezvoltare a abilitatilor parintesti (Educatie parentala), un tip relativ nou de servicii comunitare de prevenire a situatiilor de risc pentru copii si familiile lor. Cursurile de educatie parentala sunt sustinute de profesori, medici si psihologi specializati in acest domeniu. Pe termen lung, Porsche Finance Group Romania urmareste sustinerea dezvoltarii unor centre similare in judete unde exista o rata crescuta de abandon scolar.

Hospice Casa Sperantei

In domeniul sanatatii, Porsche Finance Group Romania se numara printre cei care au sprijinit organizatia Hospice Casa Sperantei in deschiderea nouluii centru de ingrijire paliativa in Bucuresti. Hospice Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala, un centru de excelenta in regiune in crearea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate.

SOS Satele Copiilor

Inițiativa de a organiza un teambuilding sub forma de voluntariat, in cadrul caruia angajatii sa lucreze pentru binele semenilor, face parte din strategia de responsabilitate socială a Porsche Finance Group de a susține pe termen lung dezvoltarea comunităților în care activează, atât prin contribuții financiare, cât și prin implicarea angajaților în proiecte educaționale și pentru sănătate.