Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

SOS Satele Copiilor

Cu o echipă de 130 de angajați și o contribuție de aproape 30.000 de euro, Porsche Finance Group a participat la dotarea complexului de case familiale din SOS Satul Copiilor București cu colectoare solare destinate încălzirii apei. Colectoarele au fost construite în cadrul proiectului Regenesys al organizației ViitorPlus, iar prin intermediul acestora, apa utilizată în clădiri va fi încălzită utilizând energie solară, regenerabilă. 

Inițiativa face parte din strategia de responsabilitate socială a Porsche Finance Group de a susține pe termen lung dezvoltarea comunităților în care activează, atât prin contribuții financiare, cât și prin implicarea angajaților în proiecte educaționale și pentru sănătate.

Echipele de voluntari ale Porsche Finance Group au lucrat timp de o zi la construcția celor zece colectoare solare alături de facilitatorii organizației ViitorPlus, coordonatorul proiectului. Ca urmare a acestei inițiative, colectoarele sunt gata de instalare, iar costul a fost redus cu 70% din totalul necesar în cazul realizării panourilor cu o firmă specializată.

Cu sprijinul grupului nostru, colectoarele solare vor fi montate și puse în funcțiune până la finalul anului în complexul de case ce alcătuiește SOS Satul Copiilor București