Fa upgrade mobilitatii tale!

 

Accesul la masina visata nu a fost niciodata mai simplu! Ti-am pregatit un pachet complet de mobilitate, sub forma unui ABONAMENT LUNAR:

  • Iti configurezi masina visata, dar nu esti nevoit sa o achitizionezi. Dupa cei 2 ani de contract, predai masina si iti poti alege una noua.
  • Ai un cost lunar fix, fara surprize in buget. Chiria lunara este fixa pe toata durata contractului.
  • Chiria lunara reflecta utilizarea - nu platesti nimic in plus. Valoarea lunara de plata se stabileste in functie de masina pe care o alegi si de kilometrii pe care ii vei parcurge.
  • Ai asigurare CASCO inclusa, ca sa te bucuri in liniste de masina ta. Iar daca alegi CASCO prin Porsche Asigurari, primesti 3 luni de asigurare GRATUITE.
  • Optional, poti adauga un pachet de intretinere service in abonamentul tau si scapi astfel de grija reviziilor. 
  • Optional, ai anvelope de iarna incluse in abonament. In plus, scapi de grija depozitarii - ai inclusa stocarea in unitatile noastre service
Fa upgrade mobilitatii tale!
Produs
Leasing Operational
Rata lunara
347 EUR (TVA si CASCO incluse)
Moneda
EUR
Durata contractului
24 luni
Prima chirie majorata
825 EUR
Rulaj
15.000 km/ an
Asigurare CASCO
inclusa
Pachet intretinere SERVICE
inclus
Management Anvelope
inclus

Calculul ratei a fost facut pentru modelul Skoda SCALA Ambition 1.0 TSI, 95 CP. Oferta este valabila pana la data de 31.03.2021 si se supune unor termeni si conditii. Toate valorile includ TVA. Asigurare CASCO prin Omniasig. Masina din imagine este cu titlu de prezentare. 

Pentru o oferta personalizata, va rugam contactati un dealer autorizat SKODA.