MAN

Eficient si durabil

MAN va ofera nu doar cel mai fiabil camion, ci si servicii financiare la cel mai inalt nivel. Alegeti MAN Finance pentru a avea acces la gama completa de produse financiare si de asigurare dedicate marcii MAN.

 

 

 

Va sprijinim si consiliem in alegerea tipului de finantare care se potriveste cel mai bine business-ului si nevoilor dumneavoastra; fie ca sunteti interesat de proprietate sau dimpotriva, de o finantare care sa va garanteze o utilizare eficienta la nivelul costurilor, avem solutii. Iar odata aleasa finantarea, va sprijinim in alegerea asigurarilor potrivite, astfel incat dumneavoastra sa va concentrati pe afacerea dumneavoastra in conditii de maxima eficienta si siguranta.

Intrebati-va agentul de vanzari despre ofertele noastre de finantare si asigurare comercializate sub brandul MAN Finance - toate produsele noastre va  stau la dispozitie in locatiile MAN din tara. Fara drumuri suplimentare, fara birocratie sau timp pierdut, finantati si asigurati camionul in locatia in care il achizitionati.