REMAT 2017

Este momentul sa iti alegi modelul Volkswagen preferat si sa te bucuri de ofertele noastre speciale de finantare si asigurare:

* Oferta se adreseaza exclusiv persoanelor fizice care achizitioneaza autoturisme noi marca Vokswagen (indiferent daca detin sau nu voucher REMAT), este valabila pana la 30.11.2017 si nu se cumuleaza cu alte promotii Porsche Finance Group in derulare.

* Bonusul financiar de mai sus este valabil in cazul asigurarii CASCO incheiate prin Porsche Asigurari. Daca optati pentru alt asigurator din portofoliu, acesta devine 2%.

* Conditii acordare bonus financiar: durata contractuala minima de 24 luni, asigurari CASCO si RCA intermediate de Porsche Broker de Asigurare. 

* Rata de 155 EUR/luna cu TVA este calculata cu produsul Credit auto pentru VW Golf Trendline 1.0 TSI 110 CP, pret 13.510 EUR cu TVA si bonus financiar 3% scazut, durata contractuala 60 luni, avans 40%, valoare credit 8.106 EUR, dobanda variabila EUR 5,49%, DAE 5,63% si nu include asigurarea CASCO.

Valoarea tichetului REMAT se scade din procentul de avans. Consilierii de vanzari Volkswagen va asteapta in showroom pentru oferte personalizate.