REMAT 2017

Este momentul sa iti alegi modelul SEAT preferat si sa te bucuri de ofertele noastre speciale de finantare si asigurare:

* Oferta se adreseaza exclusiv persoanelor fizice care achizitioneaza autoturisme noi marca SEAT (indiferent daca detin sau nu voucher REMAT), este valabila pana la 30.11.2017 si nu se cumuleaza cu alte promotii Porsche Finance Group in derulare.

* Bonusurile financiare de mai sus sunt valabile in cazul asigurarii CASCO incheiate prin Porsche Asigurari. Daca optati pentru alt asigurator din portofoliu, ele devin 3%, respectiv 2%.

* Conditii acordare bonus financiar: durata contractuala minima de 24 luni, asigurari CASCO si RCA intermediate de Porsche Broker de Asigurare. 

* Rata de 123 EUR/luna cu TVA este calculata cu produsul Credit auto pentru SEAT Toledo Reference 1.0 TSI 95 CP, pret 10.775 EUR cu TVA si bonus financiar 4% scazut, durata contractuala 60 luni, avans 40%, valoare credit 6.465 EUR, dobanda variabila EUR 5,49%, DAE 5,63% si nu include asigurarea CASCO.

Valoarea tichetului REMAT se scade din procentul de avans. Consilierii de vanzari SEAT va asteapta in showroom pentru oferte personalizate.