In era mobilitatii electrice, venim catre tine cu o promotie de neegalat.

Achizitioneaza unul dintre modelele Volkswagen e-up! Entry** de la distribuitorii autorizati si beneficiezi de o rata unica:

  • 100 Eur (TVA si CASCO incluse) pentru Volkswagen e-up! Entry**

Exemplu reprezentativ de calcul

Rata lunara PERFECT LEASING: 100 EUR CASCO si TVA incluse pentru o masina cu pret 12.944 EUR TVA inclus (cu prima de casare REMAT si contravaloarea ecotichetului scazute), avans 25%, durata contract 24 luni, 15.000 km/ an, dobanda variabila EUR 3,90%, comision analiza dosar 119 EUR pentru persoane juridice, respectiv 238 EUR pentru persoane fizice. Toate valorile includ TVA si asigurare CASCO intermediata prin Porsche Broker.

*Oferta este valabila pana la 30.06.2021, se adreseaza atat persoanelor  fizice, cat si juridice si nu este cumulabila cu nicio alta oferta Porsche Finance Group Romania.

*Oferta este valabila pentru contracte de PERFECT LEASING in EUR cu avans de 25%, rulaj anual de 15.000 km si durata contractuala de 24 sau 36 luni. Polita CASCO intermediata prin Porsche Broker.

**Oferta este valabila exclusiv pentru anumite coduri de model e-up! Entry. Detalii la distribuitorii autorizati Volkswagen.