Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

Stimata doamna,/Stimate domn,

Cu parere de rau va informam ca in data 21.10.2020 a avut loc un incident de incalcare a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate de catre Porsche Bank Romania.  In urma unei erori umane, pe fondul conditiilor speciale impuse de situatia curenta, datele dumneavoastra au fost transmise de catre un angajat al unui furnizor de servicii de contact center prin e-mail catre un alt client al bancii.

Regretam sincer situatia creata si va asiguram ca am luat imediat masurile adecvate pentru remedierea situatiei, precum si pentru evitarea repetarii acesteia. Regasiti mai multe detalii privind evenimentul si masurile luate in documentul de mai jos - Notificare privind incalcarea securitatii datelor. De asemenea, va informam ca am notificat in conditiile legii acest incident catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si ca vom colabora cu aceasta, astfel cum ne va fi solicitat.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamuriri sau intrebari suplimentare cu privire la incalcarea securitatii datelor la: 021.200.52.79 sau la protectiadatelor(kwfat)porschefinance(kwfdot)ro.