Politica de confidentialitate a datelor

Protejarea intimităţii dumneavoastră la utilizarea paginii noastre web este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, în continuare vă informăm în detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal, precum şi a datelor anonime.

Colectarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal

Porsche Finance Group Romania reprezinta marca sub care comunica cele 5 entitati juridice (companii) ale grupului, respectiv:

Porsche Bank Romania SA

Porsche Leasing Romania IFN SA

Porsche Mobility SRL

Porsche Broker de Asigurare

Porsche Versicherungs AG Salzburg Sucursala Romania

Datele cu caracter personal vor fi stocate in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice doar atunci cand Dvs. ni le comunicati in mod expres si ne acordati dreptul de a le prelucra (de ex. In cadrul unei inregistrari pentru o solicitare, un concurs sau newsletter). In cazul in care, la utilizarea unui serviciu oferit, vi se solicita introducerea datelor dumneavoastra personale, este exclusa corelarea datelor dumneavoastra personale cu datele din protocolul de accesari, prin intermediul adresei IP (colectata oricum in forma anonimizata), in scopul realizarii unui profil de utilizator cu date personale.

Deoarece acordul in vederea utilizarii datelor Dvs. in scopurile mai sus mentionate poate include si transmiterea acestora catre partenerii Porsche Finance Group Romania (distribuitori si service-uri Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, VW Autovehicule Comerciale, Porsche, Bentley si Lamborghini), institutii financiar bancare si de brokeraj de asigurare (Porsche Bank Romania SA, Porsche Broker de Asigurare SRL, Porsche Leasing Romania SA), respectiv institutii de cercetare pentru studii de piata si analize ale gradului de satisfactie a clientului, datele colectate pot fi redirectionate si catre acesti terti. In afara celor de mai sus, datele nu vor fi transmise catre alti terti, precum baze de date de marketing sau companii de marketing direct.

Conform cerintelor Legii 677/2001 si ale Legii nr.506/2004 Porsche Bank Romania SA, Porsche Broker de Asigurare SRL, Porsche Leasing Romania SA si Porsche Mobility SRL, in calitate de operatori au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Colectarea datelor se face pentru prelucrarea in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de operator (si/sau dupa caz de imputernicit), cum ar fi contactarea dvs. (inclusiv prin posta, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferta de bunuri sau servicii ale acestuia, efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie al clientilor, realizarea de rapoarte statistice etc. Furnizarea datelor solicitate este facultativa. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitul operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului.

Porsche Bank Romania SA, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 992.

Porsche Leasing Romania SA, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 990.

Porsche Mobility SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 3812.

Porsche Broker de Asigurare SRL, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 991.

Conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Marketing, Porsche Finance Group Romania, Bulevardul Pipera Nr.2, Cladirea "Porsche Bank", Oras Voluntari, Jud. Ilfov. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Colectarea şi prelucrarea datelor anonime

Această pagină web utilizează software pentru analizarea utilizării. Prin evaluarea acestor date pot fi obţinute informații importante cu privire la nevoile utilizatorilor. Aceste informaţii contribuie la optimizarea calităţii ofertei. Concret, la fiecare accesare sunt salvate în mod nelimitat următoarele date:

  • Forma anonimizată a adresei IP a computerului de la care se face accesarea
  • Data şi ora accesării sau solicitării
  • Denumirea paginii accesate/fişierului accesat
  • Pagina de la care a fost accesată respectiva pagină
  • Browser-ul folosit de către utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
  • Sistemul de operare folosit de către utilizator

Aceste informaţii sunt utilizate în scopuri statistice. În acest sens este vorba exclusiv de informaţii care nu permit identificarea persoanei dumneavoastră. Dumneavoastră rămâneţi un utilizator anonim.

În acest context sunt utilizate şi aşa-numite cookie-uri. Cookie-urile sunt fişiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permițând astfel recunoaşterea unui utilizator anonim.

Pe această pagină web sunt folosite cookie-uri de la Piwik.org. (http://de.piwik.org/), pentru a putea realiza un protocol mai exact al accesărilor paginii web. Datele astfel obţinute sunt salvate exclusiv în formă anonimizată.

Aveţi în orice moment posibilitatea de a dezactiva cookie-urile acestei pagini web. Vă rugăm să aveţi în vedere că dezactivarea cookie-urilor restrânge funcţionalitatea paginii web.

Când vizitaţi această pagină web, în prezent sunt generate cookie-uri. Faceţi click aici pentru a dezactiva cookie-urile.

Vă rugăm să aveţi în vedere că acele cookie-uri care sunt indispensabile pentru funcționarea paginii web sunt exceptate de la directiva europeană şi nu pot fi dezactivate. Dacă dezactivaţi cookie-urile, în browser-ul dumneavoastră va fi generat un cookie Opt-Out, astfel încât revocarea dumneavoastră să poată fi atribuită computerului. Dacă folosiţi un alt browser, respectiv un alt device pentru accesare, sau dacă ştergeţi cookie-urile, trebuie să dezactivaţi din nou cookie-urile.