Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

Solicitare suspendare rambursare

Ramanem alaturi de dumneavoastra si incercam sa va sprijinim sa depasiti cat mai usor si cat mai curand aceasta perioada.  Am pregatit in acest sens solutii pentru situatiile in care intampinati dificultati la plata ratelor:

- aveti la dispozitie optiunea de a solicita suspendarea unui anumit numar de rate, in baza prevederilor OUG 37/2020. Pentru aceste solicitari, puteti accesa sectiunea Solicitare OUG 37/2020 de mai jos. Va rugam sa aveti insa in vedere faptul ca suspendarea platii ratelor implica o crestere a costurilor asociate contractului dumneavoastra de finantare, ca urmare a capitalizarii dobanzii aferente ratelor suspendate.

- daca doriti sa aflati alternativele la OUG 37/2020 pe care vi le punem la dispozitie fara capitalizare de dobanda, sau daca nu va incadrati in conditiile impuse de Ordonanta, va rugam sa accesati sectiunea Solicitare oferta comerciala

Solicitare OUG 37/2020

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca suspendarea platii ratelor conform OUG 37/2020 implica o crestere a costurilor asociate contractului dumneavoastra de finantare. Acestea survin ca urmare a capitalizarii dobanzii aferente ratelor suspendate. Daca doriti sa aflati alternativele la OUG 37/2020 pe care vi le punem la dispozitie, va rugam accesati sectiunea de mai jos - Solicitare oferta comerciala

Va rugam sa aveti in vedere prevederea Art 2, alin. 5 din OUG 37/2020, conforma careia pot beneficia de acordarea facilitatii de suspendare doar clientii care nu inregistreaza restante la data instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, sau acestia au efectuat plata acestor restante până la data solicitării suspendării obligaţiei de plată.

Totodata, persoanele juridice si alte forme de organizare trebuie sa indeplineasca si conditiile cumulative de mai jos:

- intrerup activitatea total sau partial pe perioada starii de urgenta, ca urmare a deciziilor impuse de autoritati si prezinta in acest sens un certificat de situatii de urgenta tip 1 (albastru) sau tip 2 (galben), respectiv o declaratie pe propria raspundere. Obtinerea certificatului cade in responsabilitatea dumneavoastra.

- inexistenta starii de insolventa la data solicitarii suspendarii rambursarii.

 

In plus, va rugam sa aveti in vedere faptul ca platile aferente asigurarilor CASCO si RCA asociate contractelor de finantare nu intra sub incidenta ordonantei si prin urmare nu se suspenda. 

Pentru a putea procesa eficient solicitarile dumneavoastra, va rugam sa va asigurati ca detineti toate informatiile si documentele necesare completarii formularelor. 

In cazul in care nu puteti completa formularele dedicate, accesibile mai sus, ne puteti contacta telefonic la numarul 021.208.26.00, pentru a ne transmite solicitarea dumneavoastra in baza OUG 37/2020.

Solicitare oferta comerciala

In cazul in care va aflati intr-o situatie dificila si doriti sa aflati ce optiuni va punem la dispozitie in aceasta perioada pentru a amana plata ratelor, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de mai jos: