Solicitare Suspendare rambursare PFA/Profesii Liberale/Intreprinderi individuale

Atentie! In cazul in care aveti codebitor/garant/fideiusor, va rugam sa descarcati de aici fisierul  "Acordul garantilor, fidejusorilor si al codebitorilor", sa-l completati, sa-l semnati si ulterior sa continuati procesul de solicitare suspendare rambursare de mai jos.

(va rugam sa acordati atentie sporita completarii acestui camp, vom utiliza aceste date pentru a va contacta ulterior primirii solicitarii.)

(va rugam sa acordati atentie sporita completarii acestui camp, vom utiliza aceste date pentru a va contacta ulterior primirii solicitarii.)

(va rugam introduceti doar numarul de contract (fara cod client) si utilizati doar virgula pentru a separa mai multe numere de contract, fara spatii suplimentare sau alte cuvinte. Gasiti numarul de contract in factura/contract (pentru leasing), respectiv in scadentar/contract (pentru credit).

(va rugam sa selectati numarul de luni pentru care doriti suspendarea rambursarii tinand cont de numarul maxim de 9 luni impus de lege).

Incarcati formularul aici.

Va rugam sa aveti in vedere limitarile impuse de OUG 90/2022 in ceea ce priveste perioada limita pana la care puteti adresa solicitarea de suspendare, respectiv 27.08.2022.

Totodata, va rugam sa aveti in vedere faptul ca platile aferente asigurarilor CASCO si RCA asociate contractelor de finantare nu intra sub incidenta ordonantei si prin urmare nu se suspenda.