Solicitare Suspendare rambursare PFA/Profesii Liberale/Intreprinderi individuale

(va rugam sa acordati atentie sporita completarii acestui camp, vom utiliza aceste date pentru a va contacta ulterior primirii solicitarii.)

(va rugam sa acordati atentie sporita completarii acestui camp, vom utiliza aceste date pentru a va contacta ulterior primirii solicitarii.)

(va rugam introduceti doar numarul de contract (fara cod client) si utilizati doar virgula pentru a separa mai multe numere de contract, fara spatii suplimentare sau alte cuvinte. Gasiti numarul de contract in factura/contract (pentru leasing), respectiv in scadentar/contract (pentru credit).

(va rugam sa selectati numarul de luni pentru care doriti suspendarea rambursarii tinand cont de numarul maxim de 9 luni impus de lege si scazand astfel, daca este cazul, numarul de luni de suspendare plata de care ati beneficiat deja in baza OUG 37/2020 sau prin gratie comerciala oferita de noi). 

(va rugam sa mentionati cauza/cauzele ce vi se aplica: restrangerea pietei de desfacere, a numarului de angajati, diminuarea numarului de furnizori etc)

Va rugam sa aveti in vedere limitarile impuse de OUG 227/2020 in ceea ce priveste perioada limita pana la care puteti adresa solicitarea de suspendare, respectiv 15.03.2021.

Totodata, va rugam sa aveti in vedere faptul ca platile aferente asigurarilor CASCO si RCA asociate contractelor de finantare nu intra sub incidenta ordonantei si prin urmare nu se suspenda.