Folosim cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta cand ne vizitati website-ul.
Sunt de acord

Solicitare Suspendare rambursare Persoana Juridica

In cazul in care detineti atat contracte de credit auto, cat si de leasing financiar, va rugam sa transmiteti solicitarea separat, pentru fiecare produs financiar in parte. 

(va rugam introduceti doar cifrele din CUI, fara RO)

(va rugam sa acordati atentie sporita completarii acestui camp, vom utiliza aceste date pentru a va contacta ulterior primirii solicitarii.)

(va rugam sa acordati atentie sporita completarii acestui camp, vom utiliza aceste date pentru a va contacta ulterior primirii solicitarii.)

(va rugam introduceti doar numarul de contract (fara cod client) si utilizati doar virgula pentru a separa mai multe numere de contract, fara spatii suplimentare sau alte cuvinte. Gasiti numarul de contract in factura/contract (pentru leasing), respectiv in scadentar/contract (pentru credit).

(va rugam sa mentionati cauza/cauzele ce vi se aplica: restrangerea pietei de desfacere, a numarului de angajati, diminuarea numarului de furnizori etc)

Incarcati formularul aici.

Va rugam sa aveti in vedere limitarile impuse de OUG 37/2020 in ceea ce priveste:

- perioada limita pana la care puteti adresa solicitarea de suspendare, respectiv 15.06.2020.

- termenul limita pentru durata suspendarii ratelor, respectiv 31.12.2020. 

Totodata, va rugam sa aveti in vedere faptul ca platile aferente asigurarilor CASCO si RCA asociate contractelor de finantare nu intra sub incidenta ordonantei si prin urmare nu se suspenda.