Contul meu 

Leasing financiar

Acceseaza platforma Contul meu pentru date complete despre contractul tau de leasing financiar, evidenta plati si facturi, precum si pentru a descarca rapid si simplu imputernicirile de iesire din tara cu masina, respectiv pe cele de dauna.

Avantaje

Contractele mele

Acces la toate informatiile despre contractele tale active, cum ar fi scadentare, fise de cont, notificari sau posibilitatea de a vizualiza si descarca facturile. Totul afisat structurat, la doar un click distanta! 

Imputerniciri

Descarcati simplu si rapid imputernicirile pentru iesire din tara sau pentru gestionarea dosarelor de dauna in relatia cu asiguratorii Casco si/sau RCA, direct din contul dumneavoastra.

Facturare electronica

Uita de facturi printate, sosite cu intarziere sau pierdute. Opteaza pentru receptionarea facturilor lunare exclusiv via e-mail direct din cont.

 

Procesarea datelor

Doresti sa te tinem la curent cu toate ofertele speciale si promotiile grupului nostru, cu ofertele speciale de loializare sau studiile de satisfactie, in care sa ne impartasesti parerea despre serviciile noastre? Poti gestiona toate aceste acorduri in mod dinamic in sectiunea GDPR din contul tau.

Intrebari frecvente

Ai o intrebare specifica despre contul tau? Poti gasi raspunsurile la cele mai frecvente intrebari din partea clientilor nostri in sectiunea "Intrebari frecvente (FAQ)". Sau contacteaza echipa noastra de relatii clienti, care te va ajuta cu placere.