Produsele noastre de intretinere

SERVICE

Cu produsul SERVICE uitati de grija inspectiilor service si a ITP-ului pe perioada contractului de finantare - achitati esalonat, in rate lunare, aceste costuri. Chiar si pentru o singura masina, ca persoana fizica.

topSERVICE

Produsul topSERVICE completeaza serviciile incluse in pachetul de baza SERVICE cu anumite elemente suplimentare, cum ar fi piesele de uzura ce necesita inlocuire la un moment dat, elemente utile mai ales pentru cei care conduc foarte mult si au nevoie de mobilitate continua la costuri eficiente. 

Mentenanta PRO

Sunteti persoana juridica si detineti o flota de masini ce trebuie sa fie mereu pregatite de drum si in perfecta stare de functionare? Atunci aveti nevoie de Mentenanta PRO - produsul complet de intretinere, care va asigura mobilitate si confort in orice moment.

 

Asociati servicii suplimentare produsului de intretinere ales, pentru o utilizare comoda si eficienta a masinii. Scapati de grija costurilor cu anvelopele, rovinieta si combustibilul - chiar si pentru o singura masina!  Detalii aici.

Aveti intrebari legate de produsele noastre de intretinere?

Contactati acum un distribuitor autorizat pentru detalii sau pentru o oferta.